JAFF #4 @ INSTITUTE THE CAFE

Cea de-a patra editie JAFF (si prima indoor) celebreaza designul romanesc pregatit sa paseasca pe catwalk.

10 designeri talentati isi vor expune colectiile pe 10 decembrie in cadrul JAFF, la Institute The Cafe (Calea Stirbei Voda, 104-106). Vei regasi imbracaminte si accesorii semnate de Zaza Boutique, iHeart Concept Store, The VandalList, Oana Lazar, Gabriela Urda, Antante si Stefania Savu, in spatiul hip si prietenos al cafenelei de la parterul cladirii Millenium.

Si pentru ca sustinem designul romanesc 100%, Tina R iti pregateste un concept special, cu moda si despre moda, cu un voucher cadou pentru magazinul online proaspat lansat.

Brandstalk ni se alatura din nou pentru a sprijini tinerii designeri, cu un concurs dedicat exclusiv acestora, asa ca vino si ajuta-ne sa premiem creatorul tau preferat.

Daca iti doresti un look inspirat pentru party-urile de sambata sau parul tau are nevoie de o schimbare, stilistii La Bibliotheque iti ofera un makeover la standul de beauty, in timp ce pe fundal se aude Camil.

Nu lipsesc nici deliciile culinare, Sisters Kitchen iti pregatesc bunatati home made de succes, pe care le poti savura in timp ce rasfoiesti Revista Atelierul sau un numar din WAD, Vogue sau Love Magazine.

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri si artisti underground din Romania, organizat de http://www.hypestreet.ro. La JAFF gasesti imbracaminte si obiecte unicat sau in serie limitata ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste si muzica live.

Sponsori: Institute Cafe, Tina R, Brandstalk, La Bibliotheque

Parteneri media: PeTocuri.ro, Vickipedia.ro, Carturesti.ro,  Hipmag.ro, veiozaarte.ro, oitzarisme.ro, Revista Atelierul, Artclue.net, Neaparat.ro, gingergroup.ro, thevandallist

Just another fashion fair…NOT
10 dec. 2011 @ Institute The Café ( Stirbei Voda, 104-106)
ora 14.00, intrarea libera

Facebook event

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s