Sentimente amestecate ca în zacuscă şi flori pe stomacul gol

Dacă aș fi avut picioare mai lungi, mi-aș fi temperat pornirea de-a mă înălța pe vârfuri de fiecare dată când intru într-o cameră plină de oameni și fum, unde, deși cunosc pe toată lumea, mi-ar plăcea uneori să nu mă recunoască nimeni.

Dacă aș fi avut inimă, mi-aș fi amintit probabil că nu e bine să aparții, în realitate, nimănui. În felul ăsta, nimeni nu te poate condamna că te străduiești întotdeauna să te întorci, ca fierul la magnet, ca musca-n lapte și ca fulgerul la paratrăsnet, la cel sau cea care ți-a mâncat bulgărele ăla vișiniu și îți rumegă cu încetinitorul emoțiile.

Photos Claudiu Popescu

Dress La Chatterie

Advertisements

3 comments

  1. Bogdan

    Ai ceva ce eu pot numi frumusete misterioasa. Esti cea mai frumoasa femeie in viziunea mea. Ma refer la frumusetea emotionala. Multor barbati le-ar placea sa aiba alaturi pe cineva asemeni tie.

  2. Cristina

    Picioarele-ti sunt indeajuns de lungi si bulgarele visiniu nu se topeste cu una, cu doua – eu cred ca sade foarte bine acolo, la locul lui, si rezista exemplar in fata tuturor incercarilor de a-l sfarama in palme murdare si nepasatoare! Ca altfel, n-ar mai fi nimic de citit, observat si admirat in fereastra asta cu volane transparente si trainice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s